SEO-teksten vertalen

Het vertalen van SEO-teksten vergt net even een andere aanpak dan andere vertaalopdrachten. Er moet immers voor een online publiek geschreven worden. Bij het vertalen van websiteteksten houd ik daarom rekening met de juist zoekwoorden, zodat de vertaalde copy, net als de originele content, SEO-geoptimaliseerd is.

 

Kwalitatieve SEO-vertalingen voor online content

Laptop en cactus op tafel, SEO-teksten vertalenGroeit jouw bedrijf? Dan is er een grote kans dat je op een gegeven moment de stap naar het buitenland maakt. Om toegankelijk te zijn voor een buitenlands publiek, is het belangrijk een website te hebben die in meerdere talen beschikbaar is. De content op deze websites moeten ook in het nieuwe land goed scoren. Daarvoor zijn goede SEO-vertalingen nodig.

Nog vrij regelmatig worden SEO-teksten simpelweg omgezet naar een andere taal zonder gericht te kijken naar welke zoekwoorden eigenlijk belangrijk zijn. Hier kan ik bij helpen! Dankzij mijn master in Schrijven en Vertalen en mijn ervaring in het creƫren van SEO-copy zorg ik ervoor dat de vertalingen op jouw website zijn aangepast aan het Google-landschap.

Je kunt er ook voor kiezen om jouw teksten in een andere taal helemaal opnieuw te schrijven in plaats van te laten vertalen. Als SEO-tekstschrijver kan ik je hier verder in steunen.

 

Welke vertalingen bied je aan?

SEO-teksten zijn op alle delen van de website van groot belang. Deze content vertalen kan een grote klus zijn. Ik ben inzetbaar voor o.a.:

  • Landing pages;
  • Short copy;
  • Blogartikelen;
  • Journalistieke teksten;
  • Persberichten;
  • Socialemediaberichten.

Wil jij mij graag voor iets anders inzetten dan SEO-vertalingen, zoals een brochure of advertentie? Je kunt altijd contact opnemen!

 

Welke talen spreek je?

Als tweetalige SEO-vertaler zet ik teksten van het Engels naar het Nederlands en van het Nederlands naar het Engels om. Ik heb daarnaast een geavanceerd niveau (C1) in het Duits, mede dankzij mijn uitwisseling naar het Duitse Rostock. Daarom vertaal ik ook van het Duits naar het Nederlands en van het Duits naar het Engels.

Op zoek naar iemand die vanuit het Duits, Engels of Nederlands kan vertalen? Laat mij weten naar wat voor vertaling je op zoek bent door te mailen naar info@mariekemills.com.